Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Kişiye Özel Parfüm

13-10-2019 22:14
Kişiye Özel Parfüm

Kişiye Özel Parfüm 

Üretici firmaların ticari kaygıları parfümlerin birbirine benzerliğini artırmış ve parfumörlerin yaratıcılığını sınırlandırmıştır. Üretici firmaların bu tutumu parfüm meraklı birçok insanı kişiye özel parfüm tasarımına yönlendirmiştir.


Öyle ki günümüzde her yıl yaklaşık 1500 uluslararası parfüm piyasaya çıkıyor ve bu parfümlerin birçoğu önceki yılın en başarılısı olarak kabul edilmiş parfümlerden esinlenerek tasarlanıyor. Bu durum, firmaların risk almak istememesi ve beğenileceğinden emin oldukları parfümleri üreterek ticari hayatlarına devam ettikleri şeklinde değerlendiriliyor. Özgünlüğü ticari risk olarak değerlendiren firmaların sayısı bir hayli fazla...

Kişiye özel parfüm ise bu dayatma kültürüne ters düşen birçok tüketici ile ortaya çıkmış yeni bir akım olarak karşımıza çıkmaktadır. Kokularda derinlik ve anlam arayan, benzersiz olmak isteyen, kendini kokusuyla anlatma arayışı içinde olan parfüm meraklıları için kişiye özgü parfüm olmazsa olmaz bir konu haline gelmiştir.


Bunlarla birlikte özgün olma arzusunda olan tüketiciler günden güne artmaya devam etmekte ve tıpkı parmak izi gibi kendilerine ait kokuyu aramaktadırlar. Özellikle kendine özel arayışları olan, diğerlerinden ayrışmayı kural haline getiren, seçimleriyle benzersizliği yakalayan ve eşsiz olmaktan haz duyan birçok tüketici için kişiye özel parfüm atölyeleri hoş vakit geçirdikleri ve mutlu bir şekilde ayrıldıkları mekanlar olmuştur.

 


Synthese Atelier de Parfum'de Kişiye Özel Parfüm Tasarımı


Kokular bizim için tıpkı parmak izi gibi kişiye özeldir. Synthese Atelier de Parfum kişiye özel parfüm arayışı içinde olan, kendilerini ifade edeceklerine inandıkları kokuları keşfetmek isteyen birçok koku meraklısı için butik bir atölyedir.

 

Bursa Eker Meydan'da bulunan kişiye özel parfüm atölyesi klasikleşmiş ürünlerin dışında özgün olma isteğinize cevap bulabileceğiniz ve kendi parfümünüzü besteleyebileceğiniz atölye olarak hizmet vermektedir. Bu hizmet Bursa' da ilk dir. 


Synthese Atelier de Parfum' de daha önce büyük keyifle kullandığınız veya duyarken mutlu olduğunuz kokuları referans alarak işe başlıyor ve kişiye özel parfüm tasarlıyoruz. Mis gibi kokular eşliğinde size özel bazları yüzlerce farklı yağ çeşitleri ile tamamlıyoruz. Kişiye özel parfüm yaparken yağlar ile istediğiniz notaları özgürce bir araya getirebileceğinizi göreceksiniz. Notalarla özgün bir akor oluştururken, bestelediğiniz parfümün sizi özel hissettirdiğini farkedeceksiniz...


Kişiye özel parfüm tasarlarken her detay kaydedilir ve sizin için saklanır. Çünkü sizin parfümünüz sizin ruhunuzdur ve formülü de sadece size özeldir. Synthese Atelier de Parfum' de istediğinizde kendi formülünüzle yeniden size özel bir parfüm tasarlanır. Kişiye özel parfüm atölyesinde yeni bestelere imza atabilir ve size özel anılarınızı yeniden canlandırabilirsiniz. Fizikçiler uğraşadursun, zaman makinesi çoktan bulundu. Kokular sizi eski güzel hatıralarınızla buluşturacak, üstelik ücretsiz.

 


Kişiye özel parfüm atölyesine katılarak size özel bir parfüm yaratmak için randevu alın.

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.